top of page

    Een geweldige

                 leuke dag uit

 

De Midgetgolftuinen Lage Vuursche, een ideale locatie voor groepsuitjes. 


Bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en vrijgezellenfeestjes zijn allen van harte welkom. 

Wij bieden ruimte en rust aan groepen en particulieren. U speelt per hole in groepjes van niet meer dan vier personen, tenzij u anders hebt afgesproken aan het loket. De speeltijd is ongeveer één a anderhalf uur.

 

Komt u met een grotere groep dan 20 personen?
mail ons naar:

info@midgetgolftuinen.nl 

Voor groepen vanaf 20 personen hebben wij een speciaal tarief samengesteld, deze geldt echter niet op zon- en feestdagen. Door de drukte op deze dagen raden we af om in de middag te komen. Als de groep in de ochtend komt of laat in de middag vanaf een uur of half 5 is het een stuk beter te doen. 
Wij hebben helaas geen horeca, maar raden groepen en partijen altijd aan om te reserveren bij (op steenworp afstand van ons) Kastanjehof of Restaurant de Lage Vuursche .

Voor kinderpartijtjes is onze Biljartbaan het meest geschikt. Daar hoort ook een speciaal tarief bij, vanaf 6 kinderen tot 12 jaar.


Voor alle maten stokken is gezorgd. En voor het aangenaam passeren van een, eventuele, korte wachttijd zijn er andere speelmogelijkheden aanwezig. We hebben helaas geen horeca, maar u bent altijd vrij om iets van een versnapering mee te  nemen en te nuttigen in een schuilhut of zithoek op de  baan. In ons mooie dorp zijn een tal van restaurants beschikbaar voor kinderpartijtjes, zoals bijvoorbeeld 'Het Vuursche Bos'.

18-06 Lage Vuursche Familiedag  72 dpi-5
bottom of page