top of page

Komt u voor de eerste keer bij ons spelen? Dan staat u in voor een verrassing. 

 

De Midgetgolftuinen in Lage Vuursche

​bestaan uit 3 verschillende banen met ieder 18 holes.

Het begrip midgetgolfen krijgt een totaal nieuwe betekenis nadat u bij ons heeft gespeeld.

de Biljartbaan

"Zeer mooie baan, zorgt voor stukje extra beleving. Leuk voor dagje uit!"

Deze baan stelt uw inzicht en inventiviteit op een speelse manier op de proef. Door de vindingrijke en fantasievolle bouwsels legt de bal de meest onverwachte routes af!

De baan is uitdagend voor volwassenen maar ook leuk voor kinderen.

 

Uitsluitend de Biljartbaan is geschikt voor het vieren van kinderpartijtjes. Hiervoor zijn minimaal 6 spelers nodig tot 13 jaar.

speelduur 1 uur

de Gravelbaan

"De mooiste midgetgolfbanen van Nederland!!"

Deze baan werd in 1954 aangelegd voor het midgetgolfen in zijn traditionele vorm. Spelen op deze baan brengt u terug naar de tijden van weleer.

Naast de bekende hole types, biedt de gravelbaan verrassende variaties. Zo vormt deze voor iedereen een proeve van inzicht en behendigheid, 18 holes lang.

speelduur 1 uur en 15 min

de Grasbaan

"Goed onderhouden en leuke midgetgolfbanen in een prachtige mooie tuin met houten geplaatste bankjes waar je tijdens het spelen lekker kunt zitten. Vooral de grasbaan is prachtig. Wij hebben alle banen gespeeld en waren daar 4 uur mee zoet."

Deze baan is langzaam gegroeid tot een waar paradijs. Spelen op de grasbaan geeft u het gevoel het echte golf te beoefenen, maar dan natuurlijk in het klein.

 

De kort gemaaide grasmat is zeer gevoelig en kan na regen of tijdens onderhoud niet bespeeld worden. U kunt de grasbaan alleen met platte schoenen betreden. Schoenen met een hak, klein of hoog, beschadigen de baan en worden niet toegelaten. 

speelduur 1,5  uur

alle 3 de banen
De gravelbaan
de Grasbaan
bottom of page